FOOD TRUCK STOP CAFE

Projekt roku, UNIPETROL RPA, s.r.o. – BENZINA, odštěpný závod

Benzina uvedla mobilní prodej svého občerstvení. Je jím Food Truck nabízející oblíbené rychlé občerstvení Stop Cafe, které dobře znají zákazníci čerpacích stanic lídra českého trhu. Benzina tímto krokem rozšiřuje dosavadní prodej občerstvení i mimo čerpací stanice a doplňuje své pop-up stánky Stop Cafe, které doposud používala na veletrzích a festivalech, o moderní způsob takzvané mobilní gastronomie.

 Unipetrol Food 1

V nabídce Food Trucku nechybí vedle nealkoholických nápojů výběrová fair-trade belgická káva, koblížky, různé variace oblíbeného hot dogu či kuřecí stripsy a hranolky připravované ve speciálních horkovzdušných pecích.

 Unipetrol Food 2

Jde o další krok v rozvoji prodeje a profilace značky mimo čerpací stanice oslovováním stávajících i potenciálních zákazníků na veřejných místech a akcích. Benzina však bude využívat Food Truck především během rekonstrukcí větších čerpacích stanic, kde jím během stavebních prací nahradí uzavřené prodejny a zákazníkům tak nabídne alternativní možnost občerstvení.

Food Truck Benziny je soběstačný. Sedm a půl metrů dlouhý přívěs disponuje vlastní nádrží na vodu i odpad a v provozu tak může být prakticky kdekoliv. Přívěs je vybaven dvojicí kávovarů Franke a jeho denní kapacita je přibližně 1 000 šálků výběrové belgické kávy a až 800 hot dogů, čímž převyšuje kapacitu největších čerpacích stanic.

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek