Bezpečný příjem hotovosti na čerpací stanici

Unicode

Hotovostní transakce na čerpacích stanicích tvoří stále velkou část tržeb, což kromě radosti z uskutečněného obchodu přináší také starosti, které umocňují i zvýšené hygienické nároky. Existuje ale skvělé řešení, které Vás těchto starostí zbaví: Automatická recyklační pokladna Glory CI-10 od Unicode Systems.

Ta je svým designem navržena pro instalace do pokladních pultů a plně spolupracuje s pokladním systémem EuroShop 3 od Unicode Systems. Přitom kompletně a plně bezkontaktně odbaví vaše zákazníky při hotovostních transakcích. Pokladna Glory CI-10 má osm zásobníků pro výdej a příjem mincí a tři zásobníky pro výdej a příjem bankovek. Bankovky vysoké hodnoty a nadlimitní bankovky jsou přitom přímo ukládány do odvodové kazety. Pokladna pak prostřednictvím zákaznického monitoru sama navádí zákazníka, kam vložit bankovky a mince. Pojďme si projít jedenáct největších předností používání nové automatické pokladny Glory CI 10.

Hygiena:

Obsluha čerpací stanice nepřijde s "bankovkami a mincemi z oběhu" do přímého kontaktu. Vaši zaměstnanci jsou tak chráněni proti přenosu bakterií a virů.

Bezpečnost:

Bezpečnost na čerpací stanici je podpořena okamžitým uložením hotovosti uvnitř recyklační pokladny  Glory CI 10, bez možnosti přístupu obsluhy. Samotné zařízení preventivně odrazuje případného pachatele od loupežného přepadení.

Odstranění chyb při vracení hotovosti:

Vracení hotovosti pomocí Glory CI-10 je naprosto přesné. Obsluha je tak chráněna před stresovými situacemi, pokladna zabrání častým početním chybám.

Rychlejší odbavení zákazníka:

Platba je vyřízena velmi rychle a přesně. Obsluha se nezdržuje výběrem a počítáním bankovek a mincí při vrácení. Pokladna Glory CI 10 dokáže zpracovat až 30 ks bankovek a 50 ks mincí najednou, v jedné transakci.

Stoprocentní ověřování pravosti:

Nebezpečí přijetí padělku a poškozených bankovek je minulostí. Pokladna odmítne nestandardní a nepřijatelně poškozené bankovky. Zařízení je certifikováno ČNB a ECB.

Spokojený zaměstnanec:

Zaměstnanec nepracuje s hotovostí, nebojí se početní chyby, rizika manka, přijetí padělku, rozměňovacího podvodu, nakažení apod. Zaměstnanec se může plně věnovat obchodní činnosti a péči o zákazníka.

Recyklace bankovek a mincí:

Glory CI 10 si v sobě třídí vložené bankovky a mince, které následně používá pro vracení zákazníkům. Případné doplnění hotovosti je jednoduše a rychle prováděno přes akceptor a je vždy systémem evidováno.

Úspora nákladů za rozměněné mince z banky:

S pokladnou Glory CI-10 výrazně klesá nutnost pravidelně zajišťovat a doplňovat zásobu mincí, pokladna mince průběžně recykluje pro další použití.

Rychlé a bezpečné předávání směn:

Předání směny znamená pouze odhlášení a přihlášení v pokladním systému. Hotovost se nemusí přepočítávat na pokladně čerpací stanice ani v zázemí.

Ochrana před rizikem zpronevěry tržby:

Hotovost se již zaměstnanci nedostane do rukou - každá přijatá tržba je ihned uložena ve stroji. Odvod hotovosti je prováděn pouze pověřenou osobou v uzavřené kazetě.

Jednoduché odvody tržeb:

Tržba je uložena v odvodové kazetě, kterou je možné bezpečně vyjmout a připravit v zázemí provozovny pro odvod do banky.

Autor: PR Unicode Systems, Zdroj: PETROLmagazín

Diskuse

  • Petr vu, 12. 5. 2021 15:45: ja chci koupit ten pokladna Glory cl 50 !! prosim zavolejte mi na cislo 723594500! dekuji vam
      Reagovat na komentář
    Přidat nový komentář

    Petrol Magazín

    Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
    Aktuální číslo

    Přihlašte se k odběru novinek