Benzina otevřela bezobslužnou čerpací stanici v Hradci Králové

V Hradci Králové společnost BENZINA zprovoznila svou druhou samoobslužnou čerpací stanici v ČR. Řidičům je k dispozici nonstop a mohou na ní čerpat paliva Natural 95 a Diesel TOP Q.

ČS Expres 24
První čerpací stanici Expres 24 otevřela BENZINA loni v dubnu ve Vysokém Mýtě a hned získala dvě ocenění v rámci oborových cen PETROLawards 2011. Jednalo se o 1. místo v kategorii Technika a provoz a v kategorii VOX populi, o které rozhoduje svými hlasy veřejnost. "Samoobslužná čerpací stanice ve Vysokém Mýtě dosáhla v prvním roce provozu velmi dobrých výsledků. Koncept Expres 24 proto nyní rozšiřujeme o druhou stanici v Hradci Králové a i do budoucna počítáme s jeho rozvojem," říká Martin Durčák, ředitel pro maloobchod a člen představenstva skupiny Unipetrol. "Vzhledem k nižším vstupním investicím a především provozním nákladům jsme schopni řidičům nabídnout v rámci Expres 24 pohonné hmoty za velmi zajímavé ceny," dodává.
Úspora se týká především samotného provozu samoobslužné čerpací stanice. Jde zejména o personální náklady, náklady spojené s provozem prodejny nebo náklady za energie. V rámci Expres 24 společnost BENZINA také investuje do technologií šetrných vůči životnímu prostředí (např. LED svítidla). Bezobslužné stanice jsou tak nejčastěji vyhledávány řidiči, kteří chtějí ušetřit, nebo mladými řidiči se smyslem pro moderní technologie. "Expres 24 je oblíbená také mezi řidičkami s malými dětmi, jelikož jim umožňuje pohodlné tankování, při kterém neztrácí přehled o dítěti v autě," doplňuje Martin Durčák.
Samoobslužnou čerpací stanici Expres 24 řidiči najdou v Hradci Králové v ulici Bratří Štefanů, na parkovišti supermarketu COOP Terno. Platit mohou bankovními kartami, fleetovými kartami Benzina nebo hotovostí. V provozu bude čerpací stanice nonstop, sedm dní v týdnu.

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/2 Téma číslaKaminová doprava
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek