Veletrh UNITI expo 2020 je přesunut

Z důvodu pandemie koronaviru byl změněn termín konání výstavy UNITI, původně plánované na 26. až 28. května 2020. "Ještě před několika týdny jsme všichni doufali, že se situace na jaře zlepší. Bohužel díky rychlému rozšíření pandemie je stále méně pravděpodobné, že se veletrh bude úspěšně konat v původně plánovaném čase. Neúnavně jsme pracovali na nalezení vhodného alternativního data, které zajistí zdraví našich vystavovatelů a návštěvníků i úspěch veletrhu, "vysvětluje Elmar Kühn, generální ředitel UNITI-Kraftstoff GmbH.


Organizátoři jsou hrdí na to, že mají tři plně rezervované výstavní haly a chtěli najít datum, které by bylo daleko od očekávaného vrcholu pandemie. S novým datem 9. až 11. února 2021 se to povedlo.

"Krize nám znovu ukázala silný vztah, který máme s průmyslem. Porozumění a podpora našich partnerů a vystavovatelů je vynikající. Zatím všichni vystavovatelé, kteří hovořili s expo týmem UNITI, potvrdili svou účast v novém termínu. Očekáváme proto tři plné sály a zcela novou akci k novému datu, "říká Ben Boroewitsch, obchodní ředitel společnosti UNITI expo.

Vše bude probíhat za nezměněných podmínek. To znamená, že haly 1, 3 a 5, budou obsazeny celkem 40 000 m² výstavní plochy, aniž by došlo ke změně dispozice. Kompletní konferenční program a jedinečný GenussGARTEN FOODCOURT se také uskuteční podle plánu.


https://www.uniti-expo.de/en/

Autor: TZ UNITI, Zdroj: TZ UNITI

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek