Shell získal prestižní ocenění pro zaměstnavatele roku

Shell zaměstnavatel

Společnost Shell Czech Republic získala prestižní ocenění Zaměstnavatel roku 2022 v Česku pro firmy v kategorii do 500 zaměstnanců. Po vítězství v pražském kole společnost Shell opět potvrdila, že patří k absolutní špičce mezi tuzemskými zaměstnavateli, což platí v regionálním a také v celostátním měřítku. Kromě tohoto ocenění společnost Shell letos získala i jedno speciální, když obdržela stříbrnou medaili v dlouhodobé soutěži Zaměstnavatel desetiletí, rovněž v kategorii firem do 500 zaměstnanců.

"Titul Zaměstnavatel roku 2022 je pro naši společnost jedním z nejvýznamnějších ocenění, kterého si nesmírně vážíme. Dokazuje to, že naše firemní hodnoty, péče o zaměstnance a atraktivita zaměstnání pro nás zůstávají absolutní prioritou. Stříbrná medaile v soutěži Zaměstnavatel desetiletí je navíc uznáním naší soustavné práce v oblasti péče o zaměstnance, spojené s třicetiletým působením společnosti Shell na českém trhu. Naše společnost dlouhodobě vyznává silné hodnoty napříč desetiletími a obě ocenění jsou toho jasným důkazem,"komentuje vítězství Daniel Vagaský, Country Chair společnosti Shell Czech Republic.

Shell okupuje přední příčky v soutěži Zaměstnavatel roku dlouhodobě a od roku 2019 nikdy nechyběl na medailových pozicích - v samostatném srovnání pražských firem a taktéž v hodnocení celé České republiky. Vytváření dobrých pracovních podmínek pro zaměstnance reprezentuje pro společnost Shell jeden ze stěžejních cílů, ke kterému směřuje mimořádné úsilí.

Soutěž Zaměstnavatel roku pořádá Klub zaměstnavatelů ve spolupráci se společností Sodexo. Cílem hodnocení, založeném na celosvětově uznávané metodice Saratoga společnosti PricewaterhouseCoopers, je představit a přiblížit lidem společnosti s příkladným přístupem ke svým zaměstnancům.

Participující firmy se posuzují na základě čtrnácti objektivních indikátorů. Mezi hodnotící prvky nechybějí mzdové náklady, školení, investice do vzdělávání zaměstnanců, ale ani například míra interního povyšování na pozicích nebo průměrný počet dní absence v zaměstnání.


Autor: Shell Czech Republic a.s., Zdroj: Tisková zpráva

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek