Shell otevírá v Chorvatsku první čerpací stanici

Chorvatsko

Značka Shell vstoupila do Chorvatska. První čerpací stanici otevřela na záhřebském předměstí Sesvete. Čerpací stanice byla "přebrandována" ze sítě stanic APIOS.

Akvizicí sítě čerpacích stanic APIOS v Chorvatsku, pokračuje řecká společnost Coral v rozšiřování své obchodní sítě se značkou Shell s cílem prodávat špičkové produkty a služby s využitím zkušeností v maloobchodě s ropnými produkty v Řecku a jihovýchodní Evropě. Společnost Coral byla založena v roce 1926 pod názvem Shell Hellas a byla přejmenována na Coral v roce 2010, kdy byla získána jednou z největších řeckých obchodních skupin, Motor Oil Hellas. S přibližně 700 čerpacími stanicemi Shell v Řecku je společnost Coral lídrem lídrem řeckém trhu.

Autor: ., Zdroj: Petrol Plaza

Diskuse

  • František, 31. 8. 2023 03:54: Zajímavé, díky za info. Právě do Chorvatska jsem měl letos v plánu jet s rodinou, ale nakonec to nevyšlo. Nebyly na to finance. Místo toho jsem tedy na https://armik.cz/ koupil stan a věci na kempování a vyrazili jsme kempovat. To ale také nebyla špatná dovolená. Možná to takto příští rok zopakujeme. :)
      Reagovat na komentář
    Přidat nový komentář

    Petrol Magazín

    Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
    Aktuální číslo

    Přihlašte se k odběru novinek