Pro balík si zajeďte na čerpací stanici EuroOil

Čerpací stanice EuroOil rozšiřují rozsah svých služeb pro zákazníky. Na 41 pumpách po celé ČR už dnes mohou lidé kromě tankování také podat nebo vyzvednout balík. Služba běží ve spolupráci s partnery Česká pošta a PPL. Společnost ČEPRO, provozovatel čerpacích stanic EuroOil, hodlá v blízké budoucnosti počet míst nadále rozšiřovat. Služba je zpoplatněna standardní sazbou distribuční firmy, za výběr balíku na pumpě není žádný další poplatek navíc.

S ohledem na dlouhodobé změny ve využití čerpacích stanic na českém trhu se rozšiřuje rozsah služeb, které pumpy nabízí. Tímto směrem jde i největší česká síť EuroOil, která od začátku prosince nabízí možnost na 41 místech podat nebo vyzvednout balík, a to i během víkendu v rámci otevírací doby."Obzvlášť nyní, v předvánočním čase, je tlak na zasilatelské služby enormní. Chceme vyjít vstříc našim zákazníkům a ušetřit jim čas. Když už k nám přijedou natankovat, mohou si rovnou vyzvednout objednané zboží,"vysvětluje očekávanou synergii Vladimír Vacek, vedoucí úseku čerpacích stanic společnosti ČEPRO.

Princip je jednoduchý. V eshopech si při výběru dopravy od distribučních partnerů Česká pošta a PPL zaškrtnete příslušné výdejní místo a tam si svůj balík také standardně vyzvednete. Pokud budete chtít balík odeslat, jednoduše stačí přijet na čerpací stanici. Pro odbavení platí stejné podmínky, jaké mají jednotliví distribuční partneři pro své zásilky.

Společnost ČEPRO již svým zákazníkům nabízí využití wifi zdarma na valné většině svých čerpacích stanic, stejně jako možnost zaplatit složenky přímo na pokladně. V mobilní aplikaci EuroOil najdou uživatelé aktuální ceny na čerpacích stanicích a kvalitu posledního závozu pohonných hmot. Firma také provozuje vlastní platební systém s názvem Karta EuroOil, který poskytuje svým majitelům slevu na čerpání pohonných hmot.

Přehled míst viz https://www.ceproas.cz/eurooil/akce-pro-zakazniky/pro-balik-si-zajedte-na-cerpaci-stanici-eurooil.

Autor: TZ ČEPRO, Zdroj: TZ ČEPRO

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek