Prestižní ocenění získal EuroOil ve Stráži nad Nisou

ČEPRO

Ve 14. ročníku soutěže Petrol Awards, kterou vyhlašuje společnost Petrolmedia, získala prestižní cenu "Čerpací stanice roku" dálniční pumpa EuroOil ve Stráži na Nisou. Pumpařkou roku se stala Zdeňka Novotná z čerpací stanice Benzina Orlen u Chebu a zvláštní ocenění za Design získala čerpací stanice Koloc Oil Líšnice a cenu za Gastro obdržela čerpací stanice OMV u Prostějova.

O titul Čerpací stanice roku se vloni ucházelo celkem 12 čerpacích stanic, které slouží motoristům ve všech koutech naší republiky. Mezi kandidáty ani loni nechyběly typicky městské, velké dálniční, pohraniční ani vysloveně malé venkovské čerpací stanice.

Nejvíce bodů v hodnocení odborných porotců nakonec získala čerpací stanice EuroOil, která stojí na rychlostní silnici I35 při příjezdu do Liberci v katastru obce Stráž nad Nisou. Čerpací stanice zaujme svým umístěním v krajině, moderním útulným a přehledným shopem, čistotou zázemí i sociálního zařízení, vzornou obsluhou a širokou nabídkou občerstvení. Zásadní skutečností pro vysoký bodový zisk pak byla nadstandardní nabídka služeb pro motoristy z hlediska tankování. Vedle kompletní nabídky konvenčních pohonných hmot zde můžete doplnit rovněž plynná paliva LPG i CNG a také dobít elektromobil. Vítěz obdržel vedle diplomu a skleněné plastiky od redakce také voucher na roční pronájem velkého kávového automatu od hlavního partnera soutěže společnosti Dallmayr. Druhá skončila těsně čerpací stanice OMV na dálnice D46 u odpočívky Prostějov-Žešov, třetí místo obsadila čerpací stanice Benzina Orlen stojící na rušné ulici K Barrandovu v Praze.

Novinkou letošního ročníku soutěže Petrol Awards jsou dvě zvláštní ocenění redakce časopisu Petrol magazín. V prvním případě se jedná ocenu Gastro za širokou nabídku občerstvení v rámci služeb čerpací stanice. Po zásluze si tuto cenu odnesla čerpací stanice OMV na dálnici D46 u Prostějova, která zákazníky zaujme nejen netradičně řešenou kruhovou restaurací podle návrhu architekta Baluska, ale hlavně nabídkou občerstvení v podobě výborné domácí kuchyně. Druhé speciální ocenění za Design získala čerpací stanice Koloc Oil stojící na dálnici D4 při příjezdu do Prahy v rámci katastru obce Líšnice. Pumpa nedávno prošla kompletní rekonstrukcí, na níž se podíleli i mladí architekti Alena Válová a Jiří Nosek z ateliéru Kvartyr. Díky jejich nápadům získala čerpací stanice originální vzhled, který však zároveň ctí funkcionalitu a dbá na potřeby obsluhy i zákazníků.

V kategorii Pumpařka roku ukázala nejvíce znalostí z oboru Zdenka Novotná z čerpací stanice Benzina Orlen, která stojí na dálnici D6 poblíž Chebu. Od redakce obdržela vedle diplomu a kytice také voucher na wellness pobyt pro dvě osoby v resortu Komorní Hůrka u Františkových lázní a od hlavního partnera společnosti Dallmayr pak dostala voucher na výběr domácího kávovaru. Na druhém místě se shodným výsledkem testu umístily Jindra Marvanová z čerpací stanice Koloc Oil a Šárka Krutilková z vítězného EuroOilu ve Stráži nad Nisou.

Autor: TZ PETROLmedia, Zdroj: TZ PETROLmedia

Diskuse

Fotogalerie

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/2 Téma číslaKaminová doprava
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek