PETROLsummit22 bude 26.10.

Vážení přátelé, kolegové, partneři,

Po tříleté přestávce způsobené koronavirovou pandemií a pořádáním mezinárodní konference Vize 2050, se bude opět konat náš tradiční PETROLsummit. 

Současná doba poznamenaná jak pandemií, tak agresivní invazí Ruska na Ukrajinu, přináší celému světu a také naší společnosti bezprecedentní problémy. Mnoho z nich se týká právě petrolejářského průmyslu. Nebývalé cenové posuny na komoditních trzích, nejvyšší ceny pohonných hmot v historii, rostoucí inflace, nedostatek surovin nebo hledání nových často alternativních zdrojů energie. Problém není jen na straně Ruska, které v reakci na sankce omezuje dodávky ropy a zemního plynu do Evropy, ale také na straně EU, která naplno spustila tzv. zelený úděl pro Evropu, aniž by na to byly jednotlivé státy připraveny. Nově vznikající problémy pak často nemají jednoduché a především levné řešení.

Všechna ožehavá témata dnešní doby by měly být náplní letošní konference Petrol Summit 2022, která se koná ve středu 26. října v konferenčním centru hotelu Olympik. Nezapomeňte se včas zaregistrovat na našich webových stránkách www.petrol.cz, protože účast je samozřejmě omezená kapacitou sálu.

 

Těšíme se na Vás

Za redakci PETROLmedia

Jiří Kaloč - šéfredaktor

Přihlašování  pro účastníky
 Přihlašování pro partnery konference
Přihlašování pro partnery časopisu

Autor: Jiří Kaloč, Zdroj: Tisková zpráva

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek