Nová inovace od Eurowagu

Eurowag, přední poskytovatel integrovaných řešení v oblasti silniční dopravy v Evropě, uvádí od října na trh novou inovaci. Produkt E.V.A. (Enhanced Vehicle Assistant) kompletně mění platby mýta a telematické služby. V kombinaci s palubní jednotkou EETS společnosti Eurowag, EVA poskytuje snadné platby mýtného v 8 zemích a 3 nejfrekventovanějších tunelech. Pokročilá integrace telematiky přináší dopravcům výrazné úspory nákladů u paliva a údržby, zatímco unikátní geolokační technologie (Fuel Guard) je chrání před většinou podvodů s pohonnými hmotami a jejich krádežemi.

EVA

EVA přichází s výbavou od EW Telematiky, uživatelsky příjemného softwaru pro správu vozových parků, který přináší celou řadu vyspělých funkcí v pohledném rozhraní a přehledném uspořádání. Majitelé a dopravci snadno zjistí, kde se právě jejich kamiony nachází v reálném čase. Nová inovace vypočítá náklady na trasu, zkontroluje ceny na čerpacích stanicích a pošle řidiče na nejvhodnější místa. Dispečeři mohou vyhodnocovat přesná CAN Bus data, vzdáleně stahovat data z tachografů nebo kontrolovat dodržování předepsaných časů řízení a posílat řidiče na bezpečná místa odpočinku. Vše pouhým stiskem tlačítka.

"EVA byla navržena speciálně pro majitele, dispečery a řidiče s cílem maximální jednoduchosti, snazší instalace už není možná. Navigace OBU se ovládá zcela intuitivně na barevném displeji a používání telematiky je opravdu potěšením. Tato krabička představuje špičku evropské technologie a plnohodnotný obrázek budoucnosti. EVA ovšem není jen elegantně jednoduché a technologicky vyspělé řešení: majitelům společností přináší skutečné úspory nákladů. Jsme na ni opravdu hrdí,"říká Marc Trollet, výkonný ředitel telematiky ve společnosti Eurowag.

EVA bude dopravcům k dispozici od 1. října 2020 ve třech různých balíčcích (START, PLUS a ULTRA), které jsou naceněny tak, aby splnily požadavky jak malých, tak velkých dopravců. Více informací o nové éře v nákladní dopravě naleznete na eurowag.com/eva.

Autor: TZ Eurowag, Zdroj: TZ Eurowag

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek