MOL Partner roste na českém trhu

MOL Partner

Ve druhé polovině loňského roku uvedla společnost MOL Česká republika, provozovatel druhé největší sítě čerpacích stanic v tuzemsku, na trh projekt MOL Partner. Dosavadní zákazníci jej znají pod dřívějším názvem Slovnaft Partner a v minulém roce získal kromě svého názvu i novou výraznější vizuální identitu. Nezávislé čerpací stanice tak mohou díky tomuto projektu svým zákazníkům nabídnout kvalitní paliva od exkluzivního dodavatele MOL Česká republika.

Vstupem do programu MOL Partner získají menší sítě či provozovatelé jednotlivých čerpacích stanic jistotu pravidelných dodávek kvalitního paliva a prvotřídní servis. Logo MOL Partner umístěné v prostoru čerpacích stanic pak představuje pro zákazníky garanci, že právě na této čerpací stanici nakoupí kvalitní paliva, a to za jakýchkoliv venkovních podmínek. V současnosti je do projektu MOL Partner zapojeno již 54 nezávislých čerpacích stanic v celé České republice a MOL plánuje další rozšiřování této sítě.

"Projekt MOL Partner je výrazem dlouhodobé a oboustranně přínosné spolupráce naší společnosti s nezávislými čerpacími stanicemi. Nejedná se však jen o pouhé dodávání pohonných hmot - věříme, že našim partnerům spoluprací pomáháme růst a současně zachováváme individualitu jejich značky," říká Tomáš Griglak, Ředitel logistiky a velkoobchodu MOL Česká republika.

Paliva dodávaná partnerům nesou značku Drive 95 a Drive Diesel, přičemž si partneři mohou sortiment rozšířit i o prémiová paliva ExtraDrive 95 a ExtraDrive Diesel. Partnerské čerpací stanice získají kromě garance dodávky kvalitních pohonných hmot také marketingovou a byznysovou podporu. Vedle vizuálních označení stanic partneři mohou využít podporu prodeje prostřednictvím propagačních materiálů a marketingových akcí zajištěných MOL. Čerpací stanice zapojené do projektu MOL Partner také spolupracují s MOL v oblasti kontroly kvality paliv či sdílení know-how na pravidelných setkáních všech účastníků programu.

Autor: TZ MOL, Zdroj: TZ MOL

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek