Dvě nové pumpy EuroOil na D1

Dvě zcela nové čerpací stanice EuroOil na dálnici D1 u Křenovic na 248. kilometru zahájily provoz. Na první zákazníky čeká odměna za tankování a fotosoutěž.

Křenovice leták

V moderních prostorách nabídne ČEPRO, provozovatel sítě čerpacích stanic EuroOil, vysoký standard služeb v podobě kvalitních a spolehlivých paliv, teplého občerstvení a příjemného posezení. "Po pozitivních zkušenostech, které jsme za dva roky nasbírali u Ostravy, jsme se rozhodli posílit naši pozici na hlavním dálničním tahu České republiky. Nové čerpací stanice u Křenovic nabídnou vše, co současní tranzitní zákazníci vyžadují," říká Jan Duspěva, předseda představenstva společnosti ČEPRO, která síť EuroOil vlastní.

Dvě čerpací stanice umístěné na D1 mezi Brnem a Přerovem budou mít otevřeno non-stop. Z paliv bude k dispozici z benzínů Natural 95, Optimal 95 E, BA 98 Super Plus a motorové nafty Optimal Diesel a Optimal Diesel Plus. V prodeji bude i AdBlue. Prodejna nabídne široký sortiment zboží včetně hotových jídel. Svěží interiér vhodně doplňují informace o blízkých keltských nalezištích.

Každý, kdo v Křenovicích natankuje alespoň 20 litrů benzínu nebo nafty, dostane jako dárek plechovku nové PEPSI mango. Akce trvá do vydání zásob nebo do 30. července 2020. "K tomu navíc poběží fotografická soutěž o tři poukazy na pohonné hmoty za 1000 Kč," doplňuje Vladimír Vacek, vedoucí útvaru čerpacích stanic Čepra. Soupeření pod názvem "Kdo se kření, pomáhá" doplní dar společnosti ČEPRO - za každou sdílenou fotografii na facebooku s hashtagem #eurooilpomaha z čerpací stanice Křenovice dá ČEPRO 248 Kč na dobrou věc. Chceme pomoci nemocnici v Kroměříži. 

Čerpací stanice EuroOil jsou největší českou sítí, nyní čítají 205 poboček po celé republice. Kvalitní pohonné hmoty dodává certifikovaný vlastník ČEPRO. V síti lze platit vlastní Kartou EuroOil, která nabízí slevu na každém litru nebo odložené platby za pohonné hmoty.

Autor: TZ ČEPRO, Zdroj: TZ ČEPRO

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek