DKV rozšiřuje spolupráci se sítí Benzina Orlen

ilu.

DKV Euro Service, přední poskytovatel služeb pro dopravce a firemní fleety, rozšiřuje v České republice spolupráci s největší tuzemskou sítí Benzina ORLEN. Nově mohou držitelé karty DKV tankovat a využívat služby u všech čerpacích stanic této značky. 

"Se sítí Benzina ORLEN spolupracujeme již více než třicet let. U našich zákazníků se těší velké oblibě díky vysokému standardu služeb, kvalitním pohonným hmotám a široké nabídce paliv včetně prémiových. Jsem rád, že se nám podařilo rozšířit akceptaci karty DKV na dalších 200 stanic a můžeme našim zákazníkům nabídnout špičkové služby v celé síti," říká Lukáš Ondráček, ředitel české a slovenské pobočky DKV Euro Service. 

Kartou DKV lze v síti Benzina ORLEN kromě konvenčních paliv bezhotovostně hradit i další služby, například myčky nebo doplňování CNG a LPG. "Tímto vycházíme vstříc nejen dopravcům, ale i firemním flotilám, kterým tak můžeme zajistit kompletní nabídku služeb u této prémiové značky a zároveň u největší tuzemské sítě čerpacích stanic s 25% podílem na trhu," doplňuje Lukáš Ondráček.  

"Na čerpacích stanicích Benzina ORLEN chceme nabízet co nejširší portfolio produktů a služeb, takže rozšíření spolupráce s DKV je logickým krokem. Máme více než 60 let zkušeností, které propojujeme s inovacemi. Základem naší rozsáhlé nabídky jsou samozřejmě kvalitní paliva, ale zákazníci v dnešní době očekávají od čerpacích stanic komplexní servis a to splňujeme. Prodej doplňkového zboží a občerstvení zákazník očekává a mnohdy je toto zboží hlavním motivem jeho návštěvy. Proto dlouhodobě mohutně investujeme do rozvoje našich čerpacích stanic a pracujeme na neustálém rozšiřování rychlého občerstvení Stop Cafe, které se těší čím dál větší oblibě. K dispozici je již na 328 ze současných 419 stanic," říká Marek Zouvala, ředitel sítě čerpacích stanic Benzina ORLEN. 

Kartu DKV aktuálně akceptuje více než 63 000 čerpacích stanic v Evropě, z toho v Česku lze kartu DKV využít u 1 350 stanic. Údaje o jejich poloze a další užitečné informace jsou dostupné v online vyhledávači čerpacích stanic a plánovači tras v rámci DKV Maps na stránkách společnosti nebo v aplikaci DKV pro chytré telefony s operačními systémy Android, IOS a Windows.

Autor: TZ DKV, Zdroj: TZ DKV

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek