Shell díky food trucku zamíří i mimo „pumpy“

Společnost Shell Czech Republic a.s. nabízí řidičům od roku 2017 na čerpacích stanicích kvalitní nápoje a jídla z čerstvých surovin Deli by Shell. Nyní pod touto značkou představuje "food truck", který poskytne občerstvení z čerpacích stanic také návštěvníkům různorodých kulturních akcí a zákazníkům, kteří na "pumpy" zavítají v průběhu rekonstrukce.

Shell food truck

Nabídka rychlého a kvalitního občerstvení pro řidiče a jejich spolujezdce je na čerpacích stanicích pro značku Shell stejně důležitá jako široká nabídka pohonných hmot.

Větší důraz na prodejní aktivity v oblasti gastronomie podpoří i nový "Food Truck Deli by Shell", díky kterému čeští motoristé své oblíbené pochutiny z čerpacích stanic najdou i mimo silniční úseky. Tato novinka má už za sebou premiéru, neboť se poprvé představila na motoristické slavnosti Legendy v Praze.

Plně naložený "food truck", který je postaven na podvozku Volkswagenu Crafter, je připraven ze svých útrob vydat jednorázově až tisíc šálků kávy a 150 baget, wrapů, sendvičů nebo horkých panini.

Shell food truck 2

"Při hledání způsobů rozšiřování povědomí o našem úspěšném konceptu rychlého občerstvení Deli by Shell na čerpacích stanicích jsme se rozhodli pro stavbu na zakázku sestaveného food trucku, který představí šíři našeho sortimentu na vybraných motoristických a kulturních akcích. Zároveň bude k dispozici také našim zákazníkům při probíhajících rekonstrukcích našich čerpacích stanic," poznamenal Petr Šindler, zodpovědný za vnější vztahy společnosti Shell Czech Republic, a.s.

Jedním z důvodů pořízení vozidla tohoto typu byly také pokračující rekonstrukce čerpacích stanic Shell. Na českém a slovenském území již bylo zmodernizováno více než 100 čerpacích stanic a další přibývají rychlým tempem. "Food truck" přináší zákazníkům občerstvení po dobu stavebních úprav interiéru a rovněž jim dává možnost ochutnat rozšířený sortiment a novinky, na něž se mohou těšit po otevření čerpací stanice.

V nejbližší době se "Food Truck Deli by Shell" objeví například od 2. do 3. srpna na tuningovém srazu v Dlouhé Lhotě u Příbrami a zákazníci se s ním setkají na dálnici D5 při rekonstrukci naší čerpací stanice Shell Rokycany.

Autor: TZ Shell, Zdroj: TZ Shell

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek