Právě vyšel Petrol magazín 5/2023

Titulka na web 5/2023

Letošní páté číslo Petrol magazínu přináší rozhovor s generálním ředitelem společnosti Čepro Janem Duspěvou na téma rozšiřování a modernizace sítě čerpacích stanic Eurooil, výstavby nových nádrží v Hněvicích nebo snižování emisí CO2 v rámci nabízeného energetického mixu. V rubrikách věnovaných petrochemického průmyslu se věnujeme problematice přechodu českých rafirnerií na výhradně neruskou ropu i současnosti a budoucnosti ropovodu Družba.

Další zajímavé informace přináší rozhovory s jednatelem a ředitelem nadnárodní společnosti Eurodata Markusem Huemerem, jednatelem firmy Gema Miloslavem Šedivým nebo ředitelem jednotky obchodu Rafinerie Orlen Unipetrol Jiřím Winkelhöferem.

Do rubriky Čerpací stanice měsíce se tentokrát dostala velmi úhledná čerpací stanice Orlen Benzina u obce Rynoltice na severu Čech nedaleko polských hranic a rekonstruovaná čerpací stanice Robinoil na známé odpočívce U čtyř kamenů na dálnici D10. V rubrice Mytí jsme tentokrát zavítali na pražskou Pankrác do autobazaru AAA Auto, kde technici firmy Automax instalovali novou tunelovou myčku.

A přečíst si také můžete o nové spolupráci společnosti OMV a obchodního řetězce Billa na konceptu minimarketů Viva Billa v rámci sítě čerpacích stanic OMV, škodlivosti cukrů v potravinách o novinkách v občerstvení Fresh Corner, které najdeme na čerpacích stanicích MOL.

Zdroj: TZ

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/2 Téma číslaKaminová doprava
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek