Oleje Eurol se vrací do Česka, exkluzivním dodavatelem je DF Partner

Společnost DF Partner uzavřela spolupráci s firmou Eurol. Stala se exkluzivním českým dodavatelem olejů a maziv, jejichž kvalitu pravidelně prověřuje Rallye Dakar. Produkty nizozemské firmy se na tuzemský trh vrací po několikaleté pauze. Oleje Eurol budou dostupné v nezávislém maloobchodu a velkoobchodu, následně by měly zamířit i na čerpací stanice.

Oleje Eurol

Firma Eurol vyrábí většinu objednávek zakázkově a jakoukoliv spolupráci pečlivě zvažuje. DF Partner je v Česku jejím jediným partnerem pro distribuci olejů a maziv na tuzemský trh. Pro české zákazníky jsou produkty Eurol dostupné po několikaleté pauze, kdy je nikdo nedovážel. "Těší nás spolupráce s firmou, která je stejně jako my rodinná a které rovněž záleží na nejvyšší kvalitě. Tu prověřují hned třístupňově - při příjmu surovin, při míchání a při plnění. Oleje a maziva Eurol už nyní zákazníci zakoupí ve velkoobchodu i nezávislém maloobchodu, tedy v servisech, mototechnách či u drobných prodejců. Doufáme, že je časem nabídneme i čerpacích stanicích, a na dalších prodejních místech," říká Tomáš Skopový, marketingový ředitel společnosti DF Partner.

Čeští zákazníci v distribuci DF Partner pořídí špičkové výrobky, jakými jsou například oleje do nejnovějších spalovacích motorů, jako jsou viskozity 0W - 20 se širokou řadou specifikací. V nabídce budou oleje pro vozy Škoda až BMW, Volvo atd.  

"Oleje a maziva Eurol jdou cestou aprobací a kvalitu jim potvrzují samotné automobilky. Jejich výroba je flexibilní, jsou schopni přizpůsobit se náročným požadavkům a neustále inovují. Nejzásadnější je ale právě už zmiňovaná vysoká kvalita," popisuje Skopový. Portfolio společnosti DF Partner se díky spolupráci s Eurolem rozšíří o motorové oleje určené pro osobní a nákladní vozy, motocykly a převodové oleje. Nabídka se dále rozšíří o plastická maziva, servisní přípravky, hydraulické oleje i o aditiva kapaliny pro obrábění kovů.

Oleje a provozní kapaliny Eurol pravidelně prověřuje známá Rallye Dakar - tým Nasser Al-Attiyah, která je používá, je úřadujícím vítězem v kategorii osobních vozů. Oleje Eurol prodávané koncovému spotřebiteli jsou využívány i v motorposportu závody TCR - tým Boutsen Ginion Racing používají do svého závodního speciálu oleje Eurol Super lite 5W - 40 AC/B4 což prokazuje splnění nevyšších kvalitativních nároků. Závodníkem za tento tým je Tom Coronel - jeden z hlavních ambasadorů značky Eurol. S mazivy Eurol jezdí i světovou sérii WTCR.

Autor: TZ Sheron, Zdroj: TZ Sheron

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek