MOL slavnostně otevřel zbrusu novou čerpací stanici ve Frýdku-Místku

Frýdek - Místek

Společnost MOL Česká republika, druhý největší provozovatel čerpacích stanic v tuzemsku, v úterý 1. března slavnostně otevřela čerpací stanici MOL ve frýdecko-místeckých Chlebovicích. Česká síť MOL se tak rozrostla již na 305 stanic.

Od prvního březnového dne ve Frýdku-Místku, konkrétně v části Chlebovice, mohou řidiči projíždějící tahem D48 směr Frýdek-Místek načerpat energii pro své auto i sebe na zbrusu nové čerpací stanici. Ta pod taktovkou MOL vyrostla takříkajíc "na zelené louce".

Dlouhodobou strategií MOL je přinášet zákazníkům ty nejlepší služby v moderním prostředí na co nejvíce místech po celé České republice, a to zejména na strategických tazích. Frýdecká čerpací stanice tak v sobě kombinuje nejnovější a nejlepší postupy a technologie, které při zařizování a výstavbě stanic MOL využívá.

Zástupci MOL Česká republika na slavnostním otevření společně s náměstkem primátora Frýdku-Místku, Radovanem Hořínkem, přestřihli pásku a zahájili samotný provoz čerpací stanice. U otevření čerpací stanice, jež moderovala Michaela Maurerová, byli přítomni i fotbalisté nedalekého ostravského Baníku a rally jezdec Dominik Stříteský s týmem Vančík Motorsport, který současně na akci představil svůj nový závodní speciál pro sezónu 2022. Oba sportovní týmy společnost MOL Česká republika dlouhodobě podporuje.

Na nově otevřené čerpací stanici si můžete vybrat ze všech dostupných paliv, které na stanice MOL putují ze slovenské rafinérie, jež čerpá ze zdrojů ropy z celého světa. Od prvního dne v březnu bude otevřen rozsáhlý Fresh Corner, ve kterém si každý řidič může vybrat z bohaté nabídky, která bude do konce tohoto týdne s 50% slevou. Prvních 25 tankujících šťastlivců také získává MOL kartu s kreditem 2000 Kč.


Autor: MOL Česká republika, s. r. o., Zdroj: Tisková zpráva

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek