Na čerpacích stanicích Benzina lze vybrat a vložit peníze z bankomatu přímo z auta. Nyní i v Ostravě.

"Jsme největším řetězcem pohonných hmot a také největší kavárnou v České republice. Neustále se snažíme nabízet zákazníkům nové produkty a služby, proto jsme ve spolupráci s Komerční bankou nabídli řidičům takzvané průjezdné bankomaty. Ostrava je již třetí lokalitou, kde jsme tento bankomat pro řidiče otevřeli. Dosavadní bankomaty na našich stanicích v Praze a Hradci Králové, jsou hojně řidiči využívány,"řekl Marek Zouvala, ředitel řetězce čerpacích stanic Benzina, patřícího do skupiny Unipetrol.

 

Nový "DRIVE UP" bankomat je novou službou Benziny zákazníkům. Je umístěn přímo mezi tankovacími stojany a umožňuje řidičům provádět finanční operace přímo z okénka auta, a to i v případě SUV nebo dodávek. Bankomat Komerční banky, který byl instalován na Benzině v Horní ulici v Ostravě, je v provozu 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Kromě výběru hotovosti může bankomat přijímat i vklady, což ocení zejména podnikatelé, kteří již musí s tržbou chodit na bankovní pobočku nebo hledat jiný vkladový bankomat.

 

"První dva Drive up bankomaty, které jsou řidičům k dispozici v Praze a Hradci Králové, překonaly naše očekávání. Potvrzuje se, že z pohledu klientů se jedná o pohodlnou a rychlou službu, proto je také úspěšná. Zejména pro podnikatele, kteří potřebují vložit denní tržbu na svůj účet, je to stále vyhledávanější možnost, která je rovněž velmi bezpečná,"uvedla Jana Švábenská, výkonná ředitelka pro Platební a transakční služby Komerční banky.

 ATM - Benzina

Na celém světě instalováno přibližně 68 800 DRIVE-UP bankomatů, toto číslo představuje cca 2 % z celkového počtu instalovaných bankomatů ve světě. Nejvíce jsou rozšířeny v USA (40 % všech bankomatů) a v Saúdské Arábii (13 %). Dalšími zeměmi, ve kterých podíl Drive-up bankomatů činí vice než 1%, jsou Pákistán, Kanada, Írán, Singapur a Spojené arabské emiráty.

 

Síť čerpacích stanic Benzina motoristům nabízí kompletní řadu špičkově aditivovaných paliv s garantovanou kvalitou. Mají na výběr mezi řadou benzinů a nafty EFECTA s čistícím účinkem pro motor, anebo vysokooktanovou řadu paliv VERVA. Kromě toho Benzina nabízí i gastronomické služby pod značkou Stop Cafe. Stop Cafe na Benzině vyhledávají zákazníci, včetně rodin s dětmi či vegetariáni, zejména kvůli pestré paletě tradičních i moderních pokrmů připravených z čerstvých surovin a s ohledem na zdravou výživu. K občerstvení unavených řidičů, ale třeba i pro obchodní schůzku, je připravena odpočinková zóna s volně přístupnou Wi-Fi sítí a zásuvkami k dobití notebooku či telefonu. K dobré pohodě patří rovněž kvalitní fair trade káva namíchaná v Belgii.

Autor: TZ, Zdroj: Unipetrol RPA - odstěpný závod Benzina

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek