Přípravy veletrhu UNITI expo 2020 jsou v plném proudu

Největší evropský veletrh v oboru čerpacích stanic a myček aut, UNITI expo, se koná ve Stuttgartu od 26. do 28. května 2020. Tato mezinárodní událost v oboru představí nejnovější produkty a služby pro čerpací stanice, profesionální myčky aut a nová skladová vybavení.

Uniti1

Pořadatelé se budou držet osvědčeného konceptu z minulých veletrhů: 40.000 m2 výstavní plochy se bude rozprostírat v halách 1, 3 a 5. Bude členěna do tematických oblastí "technika, platba & logistika", "mytí aut & péče o ně", "podniky s minerálními oleji & obchod s minerálními oleji", dále "shop & vybavení".

"13 měsíců před začátkem veletrhu je již rezervováno kolem 80 % výstavních ploch", říká Ben Boroewitsch, vedoucí pracovník u com-a-tec GmbH, který je zodpovědný za akvizici vystavovatelů na UNITI expo. "Jsme velice daleko před naším harmonogramem". Kdo by chtěl vystavovat na veletrhu UNITI expo, ten by si měl pospíšit. V loňském roce si UNITI expo se 467 vystavovateli ze 37 zemí a 17.000 účastníky veletrhu ze 120 zemí upevnilo svoji pozici lídra / největšího evropského vystavovatele v této branži-oblasti.

NOVINKY NA UNITI EXPO 2020

Po úspěšné loňské premiéře na UNITI expo 2018 se bude pořádat opět výstava alternativních pohonných hmot. Na základě přelomu v této branži, politickým debatám a stále stoupajícímu povědomí ve společnosti, týkajícího se našeho životního prostředí, zabere tato výstava dokonce ještě více výstavní plochy. V tematické oblasti "mytí aut & péče o ně" počítají organizátoři s větším počtem evropských i mezinárodních účastníků-provozovatelů mycích zařízení. Ti přicházejí jak z oblasti provozování myček při čerpacích stanicích, tak rovněž i z oblasti profesionálního obchodu s mytím aut. Stejně tak, jako už v r. 2018 představí početní vystavovatelé svoje novinky v profesionálním obchodu v této oblasti. Mezi nimi jsou takoví vystavovatelé, jako např. Christ Wash Systems, WashTec, Holz, DICO, Schleicher a další, kteří podporují největší veletrh v oboru UNITI expo i za profesionální přístup k obchodu. Rovněž v tematické oblasti "Prodejny a vybavení" počítají vystavovatelé s nárůstem. Vedle nových vystavovatelů očekávají také více evropských i mezinárodních návštěvníků. Kromě toho se rozšiřuje i marketingová kampaň pro návštěvníky a představuje v první řadě "franšízu & obchodní značky " Tato jedinečná základna nabízí poskytovatelům licencí možnost vstoupit do kontaktu se společnostmi, obchodujícími s minerálními oleji a provozovateli čerpacích stanic. Rozdílné evropské koncepty a zkušenosti v obchodování a nabídkami licencí předurčují UNITI expo jako ideální příležitost k získání všeobecného přehledu v příslušné oblasti.

www.uniti-expo.de

Autor: TZ UNITI EXPO, Zdroj: TZ UNITI EXPO

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek