Nové sendviče od Ridiho na pumpách OMV pro podzimní sezonu

Od 1. září se mohou zákazníci na všech čerpacích stanicích OMV s koutky VIVA těšit na tři zcela nové receptury sendvičů, které na podzimní období navrhl italský kuchař Emanuele Ridi. 

OMV Viva 2

Tři nové sendviče se jmenují Carne Sadala, Milano Gorgonzola a Tacchino. Kombinace chutí se zřejmým italským základem by měly zaujmout všechny návštěvníky čerpaček OMV. Suroviny na ně jsou na čerpací stanice pravidelně zaváženy od vybraných dodavatelů a pečivo je rozpékáno těsně před jejich přípravou.
"Vím, že v České republice lidé milují italské speciality a italskou kuchyni obecně. Jsem si jistý, že lidé na cestách si mé nové sendviče oblíbí a ocení možnost zvolit si k občerstvení pokrm z kvalitních a čerstvých surovin," komentuje nové sendviče Emanuele Ridi.

Carne Sadala

Základem Carne Salada je speciální druh sušeného masa ze zadní kýty, který je italskou specialitou podobnou carpaccio. Specifickou chuť dodává pepřový obal masa a italský nádech dále podtrhují sušená rajčata a čerstvý salát. Jako pečivo je použita vícezrnná bageta.

Milano Gorgonzola

Gorgonzola, pověstný slámově bílý sýr s typicky modrou plísní použitý v tomto sendviči, pochází z Milána, kterému se přezdívá město obchodu a módy. K docílení výrazné chuti sekunduje sýru v rozpečené bagetě ciabatta vynikající a u nás velmi oblíbený salám, jak jinak než milánského typu, a salát zakápnutý olivovým olejem.

Tacchino

Tacchino znamená krůta a nejlehčí a nejdietnější podzimní sendvič na čerpacích stanicích OMV je založen právě na chuti krůtí šunky v kombinaci s čerstvým salátem a rajčaty v lehké a křupavé bagetové bulce. Nádech Itálie dodává dresing á la pesto, ze kterého nezaměnitelně dýchá výrazná vůně bazalky s česnekem a sýrem typu parmezán.

Autor: TZ, Zdroj: OMV

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek