Sedmý ročník odborné konference Pro-energy Con

Již sedmý ročník odborné konference Pro-energy Con se koná 23.-24. listopadu 2017 v Kurdějově u Hustopečí. V příjemném vinařském prostředí můžete formou panelových diskusí i neformálních rozhovorů diskutovat s renomovanými odborníky ze všech oblastí energetiky.

Pro-energy Con

První den konference je rozčleněn na čtyři panelové diskuse napříč všemi energetickými odvětvími. V letošním ročníku se panely budou věnovat těmto tématům:

-          Zimní energetický balíček

-          Utility budoucnosti

-          Budoucnost automobilových paliv

-          Nové trendy a inovace v energetických odvětvích

Večer pak následuje neformální setkání účastníků v prostředí moravského sklípku s bohatým občerstvením a samozřejmě ochutnávkou nejrůznějších vín. Druhý den se členové konference mohou zúčastnit exkurze do zajímavé lokality spojené s energetikou. V letošním roce plánujeme exkurzi na terminál ČEPRO ve Střelici u Brna. Konferenci jsou věnované internetové stránky http://www.proenergycon.cz/ , kde se kromě programu a praktických informací dozvíte také aktuální dění a jsou zde ke stažení i podklady z minulých ročníků.   Samozřejmostí je přihlašování účastníků přes tento nový web: http://www.proenergycon.cz/registration . Chcete-li využít některou z našich slev za včasné přihlášení, neváhejte a registrujte se! Do 24.9. se slevou 15% z účastnického poplatku.

Autor: TZ

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek