OMV má nový designový koncept občerstvení Viva. Zatím byl uplatněn na šesti pumpách

OMV začala modernizovat své gastrokoutky Viva na českých čerpacích stanicích. Ještě do konce letošního roku bude mít celkem šest pump OMV úplně nový "oufit" svých občerstvení.

OMV Viva

Gastronomické koutky VIVA, oázy čerpacích stanic OMV, nabízejí zákazníkům nejen čerstvě připravované občerstvení či italskou praženou kávu s certifikací Fairtrade, ale i širokou škálu doplňkových služeb. Aby se zákazník cítil u OMV ještě lépe, prošlo ještě před koncem roku šest vybraných čerpacích stanic OMV s Viva modernizací.  "Čerpací stanice OMV by měly být pro naše zákazníky první volbou. Naším cílem je nabídnout jim více, než nabízí konkurence", říká k modernizaci vybraných čerpacích stanic Michal Janda, marketingový manažer OMV Česká republika a dodává: "Záleží nám na tom, aby si zákazníci na čerpacích stanicích OMV s Viva nejen pochutnali na nové fairtradové kávě Viva a kvalitním občerstvení, ale také si během cesty odpočinuli v příjemném prostředí. Nový vzhled interiéru bychom chtěli nabídnout co nejvíce zákazníkům." 

OMV Viva 3
Nový architektonický design občerstvovacích stanic Viva světla a pohodovou atmosféru. Rekonstruované čerpací stanice budou vybaveny novým nábytkem, pohodlnějším sezením či LCD obrazovkami s nabídkou.  Rekonstrukce se zatím týká čerpacích stanic OMV v Praze na Plzeňské, ve Vrbové Lhotě sever i jih, v Siřejovicích, Znojmu (ulice Pražská) a Českých Budějovicích na Dlouhé Louce.

OMV Viva 2

Diskuse

  • Hrabě X, 23. 12. 2016 10:54: Pokud OMV poté co se zbavila některých stanic, bude ty stávající mít na vyššim levelu vč. paliv... --- tak jen dobře !!!
      Reagovat na komentář
    Přidat nový komentář

    Petrol Magazín

    Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
    Aktuální číslo

    Přihlašte se k odběru novinek