Nový název pro známého distributora autokosmetiky

Společnost  Walmsley enterprises international spol. s r. o. mění své jméno. Nově se bude na trhu prezentovat pod názvem  AutoMax Group s.r.o.  

Prague office park

Společnost Walmsley enterpises international spol. s r.o., nově AutoMax Group s.r.o., působí na českém trhu od roku 1992.Je zaměřena na dovoz, distribuci a prodej výrobků předních světových výrobců z oblasti autokosmetiky a autochemie. Od roku 2013 je jediným oficiálním dovozcem a distributorem olejů a maziv Shell.
Důvodem změny je sjednocení názvu firmy s obchodní značkou (AutoMax), pod kterou společnost rozvíjí svou obchodní činnost a usnadnění orientace v jejích obchodních aktivitách. Tato změna je součástí dlouhodobě plánované změny firemní identity, která bude v další fázi doprovázena i novým vizuálním stylem. Nový název začala společnost používat již začátkem letošního září. Původní jméno firmy (Walmsley enterprises international spol. s r.o.) již plně neodpovídá současnému zaměření firmy a nemusí být všem plně srozumitelné. "Chceme být moderní, otevřenou společností zaměřenou na poskytování kvalitních výrobků a profesionálních služeb. Záleží nám na tom, aby naši zákazníci porozuměli tomu, co nabízíme a jaké výhody jim spolupráce s námi může přinést." uvedl ing. Daniel Tobolka, ředitel společnosti.  Být zákazníkům na dosah je důležitou součástí firemní strategie. Kromě změny názvu se firma stěhuje do nových prostor, které lépe odpovídají potřebám dynamicky se rozvíjející se firmy.

 

Autor: TZ

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek