Novinka na pultech čerpacích stanic: Snickers White

Značka čokoládových tyčinek Snickers uvádí limitovanou edici Snickers White. Kombinace karamelu, nugátu a arašídů je tentokrát obalena v  bílé čokoládě.

Snickers White

Nečekané spojení potěší milovníky bílé čokolády, ale určitě nezklame ani příznivce klasické Snickers. Díky stejné kombinaci základních surovin dostane do správné nálady i toho největšího hladovce, stále totiž samozřejmě platí, že "Když máš hlad, nejsi to ty". Limitovanou edici Snickers White v obchodech jistě nepřehlédnete. V prodeji je nyní úplně poprvé v České republice v běžné obchodní síti za doporučenou cenu 12,90 Kč.
Čokoládovo-karamelovou tyčinku Snickers vyrábí společnost Mars, která je jednou z největších rodinných společností na světě. Společnost Mars je rozdělena do šesti obchodních segmentů, jedním z nich jsou i koládové výrobky. Na česko-slovenském trhu působí společnost Mars od roku 1992. Tyčinka Snickers se vyrábí od roku 1930. Obsahuje arašídy, karamel, nugát a čokoládu. Tato kombinace si získala mnoho příznivců, což z ní činí jednu z nejoblíbenějších čokoládových tyčinek na celém světě.

Autor: TZ, Zdroj: Mars

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek