Sestavte si sendvič na míru od OMV

Společnost OMV připravila pro zákazníky na léto zábavnou aplikaci. Na jejím facebookovém profilu si každý zájemce může sestavit sendvič. Zúčastnit se může každý, o vítězi rozhodnou sami zákazníci. V měsíci září ten nejoblíbenější sendvič rozšíří nabídku občerstvení Viva na čerpacích stanic OMV.   

OMV senvic na miru

"Záleží nám na tom, aby si zákazníci na čerpacích stanicích OMV pochutnali nejen na nové fairtradové kávě, ale také na kvalitním občerstvení. Proto jsme pro ně na léto připravili zábavnou aplikaci, v níž si mohou sestavit sendvič podle svých chutí," říká Michal Janda, marketingový manažer OMV Česká republika a dodává: "Do hry se může zapojit každý, sestavit si ve speciální aplikaci svůj vlastní sendvič a s trochou štěstí bude právě ten jeho k dostání v síti čerpacích stanic OMV po celý měsíc září."
Od 20. června až do konce července si mohou zájemci po vyplnění základních registračních údajů sestavit svůj sendvič v aplikaci, která nabízí bohatý výběr pečiva, uzenin, sýrů, zeleniny a omáček. Od 18. do 24. července vybere porota OMV trojici těch nejlepších, které odmění zajímavými cenami. V následujícím týdnu budou o nejvíce oblíbeném a vítězném sendviči rozhodovat sami zákazníci svým hlasováním v aplikaci na Facebooku OMV. Sendvič s největším počtem hlasů pak bude k dostání na všech čerpacích stanicích OMV v průběhu září.  

 

Autor: TZ, Zdroj: OMV

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek