Total oznámila nové partnerství s automobilkou Aston Martin

Aston Martin a francouzská ropná společnost Total podepsali dohodu o globálním partnerství. Total se tak stane energetickým partnerem automobilky pro letošní a příští rok.

Total a Aston martin

Součástí dohody je také podpora závodního týmu Aston Martin Racing v seriálu FIA World Endurance Championship (WEC), ostatně firma má minimálně 45 let zkušeností s výzkumem a vývojem v oblasti automobilových závodů, pro které vyvinula maziva, kapaliny a speciální přísady vysoké kvality a technických parametrů.
Všechny tři vozy Vantage V8 GTE tak v letošním seriálu WEC budou startovat s mazivy Total, který bude na každý závod vozit mobilní laboratoř a technickou podporu. Díky tomu budou pracovníci Totalu celý zkoumat další možnosti k využití produktů Total Excellium.
"Jsme hrdí na to, že budeme úzce spolupracovat s legendární značkou Aston Martin.
Tlačí nás to posunovat technické hranice do nových výšin. Těší nás i to, že budeme poskytovat naše produkty, naši podporu a naše technické know-how pro tým  Aston Martin Racing," řekl při podpisu smlouvy Pierre Duhot, generální ředitel divize Automotive v Total Lubrifiants.
 

Autor: TK , Zdroj: Total

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek