Inovované výdejní stojany Ocean modelové řady 2016

V krásném prostředí brněnské přehrady uspořádala společnost Tatsuno Europe konferenci, které se zúčastnili obchodní partneři z evropských států. Účastníky této již tradiční akce zaujala hlavně nová produktová řada Ocean CNG a inovované výdejní stojany Ocean modelové řady 2016.

Tatsuno

Tradiční setkání partnerů společnosti

V pořadí již třetí ročník konference společnosti Tatsuno Europe se konal 22. a 23. září 2015 a zúčastnili se jí obchodní partneři společnosti ze 17 zemí Evropy. Na asijském kontinentu, na kterém je značka Tatsuno lídrem, je tento druh firemních konferencí dlouhodobě zažitou praxí. Cílem letošní brněnské konference bylo upevnit dobré a produktivní obchodní vztahy společnosti s partnery. Současně bylo účastníkům konference představeno portfolio nových produktů pro evropské trhy. Konference byla zakončena neformálním společenským večerem.

Zastoupení ve většině evropských zemí

Konferenci zahájil prezident mateřské společnosti Tatsuno Corporation pan Tatsuno, který v úvodu přivítal všechny účastníky, seznámil je se strukturou společností Tatsuno Corporation a Tatsuno Europe a mimo jiné také s trendy rozvoje trhu se stlačeným vodíkem.
Konferenci provázely dále prezentace partnerských společností, jež odkryly impozantní expanzi společnosti Tatsuno Europe v Evropě, která byla zahájena již v roce 1993 vstupem do společnosti Benč. V současnosti působí Tatsuno Europe ve většině evropských zemí.

Tradiční setkání partnerů společnosti

Technická prezentace nových produktů společnosti Tatsuno Europe zdůrazňující inovativní zlepšení a vysokou kvalitu zaujala všechny zúčastněné. Jednalo se zejména o novou řadu výdejních stojanů Ocean Euro CNG a inovované stojany OCEAN modelové řady 2016 zahrnující změnu designu, úpravy barevného provedení a přepracovaný displej.
Kombinované výdejní stojany Ocean Euro CNG Combi jsou určeny pro výdej stlačeného zemního plynu (CNG) s jinými typy paliv na jednom výdejním místě, včetně LPG, benzinu a motorové nafty.
Charakteristickým rysem spolu s moderní konstrukcí je kvalitní hydraulika a spolehlivé elektronické počítadlo PDEX vlastní výroby. K základním rysům těchto stojanů patří časová úspora při tankování díky rychlejšímu přepínání mezi jednotlivými sekcemi plynu, nadčasový design, jednoduchá úprava pro rozšíření z jedné tankovací pistole na dvě (jednoho tankovacího místa na dvě) a nonstop servis včetně plnicích stanic značky Tatsuno.
Optimalizovaný algoritmus automatické teplotní kompenzace zajišťující maximální možné bezpečné naplnění nádrže vozu a tím dosažení maximálních dojezdů na jedno plnění. Výpočet ATC zohledňuje různá složení zemního plynu od různých dodavatelů.


Nové grafické provedení značky

Tatsuno logo

Na jaře společnost Tatsuno Europe představila nové grafické provedení své značky. Toto provedení poskytuje přehled použití loga na klíčových grafických prvcích, zaměřuje se na logotyp tištěných publikací a pomáhá zajistit profesionalitu a kvalitu ve všech publikacích a na všech výrobcích značky Tatsuno.

Autor: PR Tatsuno Europe

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek