13. ročník konference PETROLsummit

Poslední říjnový čtvrtek letošního roku se koná v kongresovém centru hotelu Olympik již 13. ročník odborného a společenského setkání profesionálů a příznivců oboru výroby a distribuce pohonných hmot a čerpacích stanic PETROLsummit 19, který pořádá vydavatelství PETROLmedia. Jeho součástí je i tradiční vyhlášení držitelů ocenění PETROLawards.

PS1

Summit se tematicky ponese v duchu nástupu alternativních paliv a bezemisní budoucnosti ve třetím desetiletí 21. století. Určitě se něco dozvíte o nástupu paliva E10 na český trh a nových produktech na bázi bionafty, mluvit se samozřejmě bude o elektromobilitě jak ve vztahu k infrastruktuře dobíjecích stanic, tak v souvislosti s nástupem nové generace elektromobilů, které měly premiéru na letošním Frankfurtském autosalonu. A chybět by neměla ani odborná sonda do naší plynové současnosti a budoucnosti, která se bude týkat CNG, LPG a vodíku. Své příspěvky budou prezentovat tradiční přednášející i nováčci, kteří však jsou ve svých oborech uznávanými kapacitami. Konferenci bude opět uvádět náš redakční kolega a zároveň redaktor Lidových Novin Miroslav Petr.

PS 2

Setkání petrolejářů nabídne dva přednášející bloky s panelovými diskuzemi. Zajištěno bude i celodenní občerstvení formou coffee breaků a oběd s malou pauzou na neformální setkání odborníků, zástupců státní správy, příznivců z řad laické veřejnosti a novinářů.

Generálním partnerem akce je v letošním roce společnost Čepro a.s., hlavním partnerem společnost, Unipetrol a bronzovými partnery jsou společnosti MOL, VW a Mero.

Součástí PETROLsummitu bude i tradiční vyhlášení soutěže PETROLawards. Pokud se chcete zúčastnit soutěže pro kategorii Projekt, produkt nebo významný počin v petrolejářském průmyslu, neváhejte. Přihlášky najdete na našem webu www.petrol.cz. Uzávěrka přihlášek je 7. října. Jako případní účastníci konference neváhejte s vyplněním registrační přihlášky, neboť kapacita sálu je omezená. Samotný summit se pak koná 31.10.2019.

PS 3

Autor: PETROLmedia, Zdroj: PETROLmedia

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek